10 november 2010

Det som göms i snö..............

Kanske inte snö direkt men...



Har påbörjat rivning utav kök och då dök denna hemska skapelse upp bakom ett element.

Ger rysningar hos en "Viting" som jag:-).

För ungefär tolv år sedan gjorde vi en lågbudget renovering utav det befintliga köket. Vi slog ner en vägg mellan kök och vardagsrum, stänkmålade luckorna - med tandborste, jag vet det låter urkonstigt:-), bytte bänkskivor och beslag, målade och tapetserade. Maken byggde t o m en separat bänk med hjälp utav ett gammalt Ikea skåp. Som sagt - lågbudget renovering.



Idag tolv år senare blåser vi ut allt ihop och kvar är bara ett tomt skal. Det enda som ska få vara kvar är panelen som är vid matplatsen. Ska målas i en urläcker färg - Vit, hihi. Tänkte att Ni skulle få följa med på resan. Är dålig på att ta före och efter bilder men tänkte bli lite duktigare på det och försöka dokumentera vad som händer.

Är spyfärdig på bastukänslan som råder i nuläget.

Till att börja med ska fönster nr 1 bytas och fönster nr 2 ska bort och ersättas utav en pardörr i glas. Där utanför ska förhoppningvis en liten altan påbörjas till våren. Vi ska samtidigt byta ut ett litet fönster som sitter i trappan upp till övervåningen. Går man förbi där när det blåser utanför så kan man lätt dra på sig en förkylning.

Fönstren ska bytas på måndag och gud give att det inte fortsätter att snöa och att det förhoppningsvis blir lite varmare.

Inga direkta inspirationsbilder idag utan mer ett synligt förfall och en strimma hopp om vad som komma skall.

Ha en fortsatt go vecka.

Kram Jeanette



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar