21 november 2010

Lägesrapport kök.



Börjar dagens inlägg med att visa bild på min söta skylt i plåt som jag fått utav dottern i födelsedagspresent. "Family - all because two people fell in love."

Så söt, både skylt och dotter:-))

Ännu en helg har passerat. Här har det grejats och fixats med både det ena och det andra. Snabb biltur till Ikea för att byta en felaktig täcksida sedan fort hem för att stå i kiosken då vår lilla idrottsklubb var med och arrangerade en fotbollscup nu i helgen. Efter några svettiga timmar i kiosken så bar det hemåt för att skrapa murstocken.

Pust, men jag ska inte gnälla för det är nog så att det är maken som får dra det tuffaste lasset i samband med renoveringen. Han jobbar först hela dagarna och ser sedan till att allt material kommer hem till snickarna och sedan fortsätter han här hemma på kvällen med att montera skåp och lådor och donar med både det ena och andra.

Du är bäst mitt hjärta!!!!!!:-))))

Denna veckan var snickarna här i fyra dagar och jag måste säga att de är fantastiska. Golvet är lagt och väggarna är spacklade och klara att börja målas. Alla stommar och vitvaror är på plats. Elektriken har varit här och dragit all el, är bara spottarna i taket som ska monteras.
Det går undan som bara den och det känns som om att vi kanske, eventuellt, förhoppningsvis skulle kunna flytta in allt till helgen som kommer. Kanske kommer inte allt att var helt färdigt men nästan. Ja, ja vi får se.

En sak som inte kommer att vara färdigt är fönstret över ena bänken då det var fel mått på eländet. Nytt fönster kommer vecka 50!! Hur glad blir man då???

Idag får Ni se hur köket såg ut precis när vi hade börjat riva och hur det ser ut idags läget. Visst kan man börja ana hur det kommer att bli? Lycka............








De långa vita paketen som ligger på golvet är takpanelen som ska spikas upp i morgon.

Det var dagens lilla rapport. Ha en bra vecka och ta hand om Er.

kram Jeanette




1 kommentar:

  1. Tack Dette kul att se, och lite avundsjuk blir jag allt ;)

    SvaraRadera