5 maj 2012

Körtelfeber

                                                 
Japp, så lyder diagnosen. Dottern har gått en längre tid med ständiga förkylningar och feber lite av och till. Stor skatt är så blek, så blek. Och kilona har rasat av henne. Härom kvällen kom hon ned till oss och tårarna bara rann. Hade så ont, så ont i halsen. Och då jag en nästan vuxen dotter. Mandlarna är som tennisbollar och som mamma önskar man så att man skulle kunna göra något. Dottern är annars den som biter ihop och inte ger sig i första taget men just nu är inte livet helt ok. Hon var och tog lever prover häromdagen som vi inte fått svar på ännu men hoppas allt är någorlunda ok. Är bara att knapra Ipren tills det värsta ger med sig.
                            Tack och lov har hon sin F som
 gör vad han kan för att pyssla om henne och när han är här, vilket han oftast är - funderar på att adoptera honom:-))) - så lyser hon upp för en stund och känns som vanligt men efter en stund blir hon trött igen.

Här röjer vi i källaren när tiden tillåter men det är mycket nu, jätte mycket med allt. Dottern kan ju som du förstår inte hjälpa till så mycket men hennes tid kommer när vi ska börja måla. I morgon hade jag tänkt att måla en gammal kommod som är tänkt att maken ska ha som nattduksbord på sin sida utav sängen. Tidigare idag hjälptes vi åt att sätta upp ett gammalt vackert fönster med fin spröjst som maken målat och jag har sandpapprat och "förstört" så det ska se lite chabby ut. Har satt på knoppar så det ska användas som hängare.

Sedan ska här målas en sekretär och ett gammalt klädskåp. Det finns även en  byrås och ett gammalt skrivbord som står och samlar damm i källaren och dessa vill dottern ha kvar men självklart ska de vara vita. Jomän, hon är som mor sin.-)))))))))Japp, som du förstår så är undertecknad inte helt sysslolös.
Ha det gott och så hörs vi
Kram
Jeanette

1 kommentar: